Homepagina : Contact : Linkpartners :
LU

Home - Luxemburg

HOSINGEN

HOSINGEN

HOSINGEN
De diverse type appartementen bevinden zich in drie gebouwen op het park. De bungalows zijn geschakeld en staan op een ander gedeelte van het park. Zowel de appartementen als de bungalows zijn keurig en comfortabel ingericht. De LU-9836-01 en de LU-9836-02 beschikken over een klein, betegeld terras. De LU-9836-04 is een zeer comfortabele, luxe en compleet ingerichte bungalow. U beschikt over een tuin met ligweide en een dakterras. Tuinmeubelen zijn aanwezig.Begane grond: 3x slaapkamer (2 x 1-pers. bed), 1 slaapkamer (2-pers. bed), 1 badkamer (ligbad, toilet), 1 toilet, douche. Op de 1e etage: 1 woonkamer (TV (satelliet), open haard, radio, CD-speler), 1 open keuken (magnetron, afwasmachine). Algemeen: verwarming (elektrisch), dakterras, tuin, tuinmeubilair, kinderbed (te huur op aanvraag), kinderstoel (te huur op aanvraag), kinderbox (te huur op aanvraag).

Meer informatie


HOSINGEN

HOSINGEN

HOSINGEN
De diverse type bungalowappartementen bevinden zich in meerdere gebouwen op het park. De bungalows zijn geschakeld en staan op een ander gedeelte van het park. Zowel de appartementen als de bungalows zijn keurig en comfortabel ingericht. De LU-9836-01 en de LU-9836-02 beschikken over een klein, betegeld terras. De LU-9836-04 is een zeer comfortabele, luxe en compleet ingerichte bungalow. De LU-9836-05 en 6-pers. LU-9836-06 is hier weer de luxe variant van. Deze laatste twee zijn eind 2008 opgeleverd en beschikken over alle denkbare gemakken. Ze zijn modern en sfeer ingericht. In de LU-9836-06 beschikt u over een luxe infrarood sauna met lichttherapie en een bubbelbad. U beschikt over een tuin met ligweide en een dakterras.Begane grond: 4x slaapkamer (2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), 1 badkamer (ligbad, wastafel, toilet), douche. Op de 1e etage: 1 woonkamer (TV (satelliet, flatscreen), open haard, home cinema systeem), 1 open keuken (keramische kookplaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie). Algemeen: verwarming (elektrisch, CV), dakterras, tuin, tuinmeubilair, kinderbed (te huur op aanvraag), kinderstoel (te huur op aanvraag), kinderbox (te huur op aanvraag).

Meer informatie


HOSINGEN

HOSINGEN

HOSINGEN
De diverse type bungalowappartementen bevinden zich in meerdere gebouwen op het park. De bungalows zijn geschakeld en staan op een ander gedeelte van het park. Zowel de appartementen als de bungalows zijn keurig en comfortabel ingericht. De LU-9836-01 en de LU-9836-02 beschikken over een klein, betegeld terras. De LU-9836-04 is een zeer comfortabele, luxe en compleet ingerichte bungalow. De LU-9836-05 en 6-pers. LU-9836-06 is hier weer de luxe variant van. Deze laatste twee zijn eind 2008 opgeleverd en beschikken over alle denkbare gemakken. Ze zijn modern en sfeer ingericht. In de LU-9836-06 beschikt u over een luxe infrarood sauna met lichttherapie en een bubbelbad. U beschikt over een tuin met ligweide en een dakterras. Tuinmeubelen zijn aanwezig.Begane grond: 3x slaapkamer (2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), 1 badkamer (bubbelbad, wastafel, toilet), 1 badkamer (douche, toilet), 1 relaxruimte (sauna (infrarood)). Op de 1e etage: 1 woonkamer (TV (satelliet, flatscreen), open haard, home cinema systeem), 1 open keuken (keramische kookplaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie). Algemeen: verwarming (elektrisch, CV), dakterras, tuin, tuinmeubilair, kinderbed (te huur op aanvraag), kinderstoel (te huur op aanvraag), kinderbox (te huur op aanvraag).

Meer informatie


HOSINGEN

HOSINGEN

HOSINGEN
De diverse type appartementen bevinden zich in drie gebouwen op het park. De bungalows zijn geschakeld en staan op een ander gedeelte van het park. Zowel de appartementen als de bungalows zijn keurig en comfortabel ingericht. De LU-9836-01, LU-9836-02, LU-9836-03 en de LU-9836-07 beschikken over een klein, betegeld terras. De LU-9836-04 is een zeer comfortabele, luxe en compleet ingerichte bungalow. U beschikt over een tuin met ligweide. Tuinmeubelen zijn aanwezig. Huisdier op aanvraag, 5 per dag, bij reservering opgeven. Kinderbed, -stoel, -bad en -box 1,50 per stuk per dag bij reservering opgeven.De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven.Begane grond: 1 woonkamer (TV (satelliet)), 1 kitchenette (koel-/vriescombinatie), 1 slaapkamer (2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), 1 badkamer (ligbad, wastafel, toilet). Op de 1e etage: 1 slaapkamer (2-pers. bed), 1 slaapkamer (2 x 1-pers. bed), 1 badkamer (douche, toilet). Algemeen: verwarming (elektrisch), terras, tuinmeubilair, kinderbed (te huur op aanvraag), kinderstoel (te huur op aanvraag), kinderbox (te huur op aanvraag).

Meer informatie


HOSINGEN

HOSINGEN

HOSINGEN
Deze eind juni 2009 opgeleverde riante woning is echt een uniek object te noemen. Het biedt met haar ruime 200 m2 plaats aan maar liefst 16 personen. De woning bestaat uit twee 8-pers appartementen van het type LU-9836-05 en beschikt dan ook over de dubbele inrichting; twee keukens, twee woonkamers, vier natte cellen en acht slaapkamers. De beide woningen zijn op de begane grond met elkaar verbonden, zodat u van de ene in de andere woning kunt komen. De inrichting is modern, zeer comfortabel en luxueus. U beschikt buiten een gemeenschappelijke tuin met ligweide over twee dakterrassen met tuinmeubilair. Deze zijn van elkaar gescheiden. U heeft dus twee dakterrassen, elk voor 8-personen. Een ideale accommodatie voor grotere gezelschappen die ook een zekere mate van privacy op prijs stellen.Begane grond: 2x hal, 8x slaapkamer (2 x 1-pers. bed), 2x badkamer (ligbad, wastafel, toilet), 2x toilet, 2x douche. Op de 1e etage: 2x woonkamer (TV (satelliet, flatscreen), open haard, home cinema systeem), 2x open keuken (1-pers. bed, keramische kookplaat, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie). Algemeen: verwarming (elektrisch, CV), 2 x dakterras, tuin, tuinmeubilair, kinderbed (te huur op aanvraag), kinderstoel (te huur op aanvraag), kinderbox (te huur op aanvraag).

Meer informatie


Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende